Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Wilhelm T & P este compania potrivită pentru consultanță cu privire la instalațiile din industria maselor plastice. Colaborăm de mai multe decenii cu producători internaționali de mașini de top din industria textilă și a maselor plastice. Garantăm astfel clienților noștri cea mai bună calitate și servicii de încredere. Reprezentăm compania Kautex cu mare succes din 2007.

 

 

Kautex Maschinenbau implementează soluții inteligente de producție pentru articole cu valoare adăugată în turnarea loviturilor de extrudare. Scopul este de a juca un rol de pionierat în schimbare și în generarea de valoare adăugată împreună cu clienții și partenerii. Kautex a fost fondată ca o afacere de familie în Germania în 1935. În calitate de lider de piață la nivel mondial, compania are acum aproximativ 500 de angajați în întreaga lume. Principalele unități de producție sunt în Germania și China. Istoria kautex de inovare a început cu dezvoltarea primei mașini de turnare din lume pentru uz comercial. Ceea ce a început inițial din interes pentru material și pasiune pentru tehnologie a devenit cel mai important proces din lume în producția de corpuri goale din plastic, cum ar fi sticle, canistre sau canoe.

 

 

KBB suflare mașini de turnare - de referință în ambalaje

 

Performanță maximă și consum minim de energie: Mașinile de turnare prin suflare complet electrice de la Kautex Maschinenbau sunt etalonul pentru producția de sticle și conserve. Cu cel mai scurt ciclu și timpi de configurare, mașinile de turnare prin suflare KBB vă transformă producția în producție de înaltă performanță.

Mașini de turnare prin suflare KSH – compacte și eficiente

 

 

Producție eficientă, investiție eficientă: În spatele seriei KSH de la Kautex Maschinenbau se află mașini de turnare prin suflare de extrudare pentru aplicații mono și multi-strat, care au fost dezvoltate pentru producția de corpuri mari goale, cum ar fi tobele. Acestea sunt disponibile ca mașini cu o singură stație și dublă, după cum este necesar.

Skyreef Blow Molding Machines - Platforma noastră flexibilă de mașini

 

Cu noua serie SKYREEF, oferim acum o soluție de producție modernă și extrem de flexibilă pentru articole de înaltă calitate. Totul dintr-o singură sursă și cu întregul potențial al sistemului și serviciilor noastre de control.

Concept versatil de mașini

Cu noua noastră soluție standardizată de platformă SKYREEF, puteți alege acum dintre mai multe opțiuni. În funcție de nevoile și bugetul tău, alegi o versiune hidraulică, complet electrică sau hibridă. SKYREEF este o platformă Kautex integrată cu module optimizate care sunt coordonate între ele.