Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Servicii

Ne pricepem la sisteme modulare cu extrudere, mixere pentru pulberi – rășini naturale– deșeuri termoplastice, sisteme complexe pentru reciclarea materialelor plastice și alte utilaje similare. Vă consultăm și vă oferim cea mai bună mașină pentru conceptul dumneavoastră de afaceri.

Consultanță - decenii de experiență și o rețea vastă

Căutați o mașină specială pentru prelucrarea textilelor sau a materialelor plastice? Doriți să vă îmbunătățiți producția? Vă consultăm competent și atotcuprinzător. Datorită rețelei noastre vaste de contacte internaționale cunoaștem tendințele pieței și sistemele care sunt disponibile în prezent. Transmiteţi-ne dorinţele şi conceptele dumneavoastră de afaceri, stabiliţi un termen cu noi şi vă vom convinge cu privire la competenţa noastră. Vă susținem în găsirea soluției potrivite pentru afacerea dumneavoastră. Rapid și demn de încredere. Consilierii noștri de vânzări sunt bucuroși să vă îndrume în orice moment. Beneficiați de cunoștințele noastre, de rețeaua noastră și de competența noastră pe piața est-europeană. 

Contactați-ne pentru o consultanță.

Asistență de proiecte - rapid și demn de încredere

Ne ocupăm de proiectul dumneavoastră de la planificare la încheierea vânzării și până la punerea în funcțiune. Vă garantăm o execuție de proiect fiabilă și în timp util conform cerințelor dumneavoastră individuale. Ne asigurăm că veți prelua utilajul în cea mai bună calitate, gata de funcționare, la momentul convenit și în limita bugetului stabilit. Cu toată atenția la detalii, nu pierdem din vedere imaginea de ansamblu.

Dacă doriți să aflați mai multe, contactați-ne.

Service - cu fapte și sfaturi practice

Vă oferim un serviciu atotcuprinzător și vă susținem cu fapte în planificarea și execuția proiectelor. Promisiunea noastră de performanță nu se încheie cu vânzarea. Wilhelm T & P rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru lămuriri tehnice și de optimizare a producției chiar și după punerea în funcțiune cu succes a utilajelor. Echipa noastră vă oferă oricând soluții rapide și eficiente pentru mentenanţa echipamentelor.

Aveți nevoie de sprijin? Contactaţi-ne!

Engineering - partenerul dumneavoastră pentru implementarea cu succes a proiectelor

Aveți o investiție complexă pentru producția dumneavoastră? Vom găsi partenerul potrivit pentru implementarea cu succes a proiectului la scară industrială și în toate aspectele tehnice. Implementăm Basic Engineering Design (BED) sau Detailed Engineering Design (DED) pentru dumneavoastră și asigurăm realizarea cu succes a proiectului cu Front-End Loading (FEL) și Front-End Engineering Design (FEED). Aceasta înseamnă că aveți întotdeauna sub control costurile pentru investiție (CAPEX) și în timpul funcționării (OPEX).

Contactați-ne pentru o primă consultanță!

Portofoliul nostru de mediere și consultanță include printre altele:  

  • sisteme modulare cu extrudere,

  • linii complexe pentru reciclarea materialelor plastice,

  • echipamente pentru regranulare în sistem compact,

  • mașini de urzit și tricotat,

  • mașini de finisat,

  • linii complete de producție materiale nețesute,

  • mașini de împletit și bobinat,

  • sisteme automate de filtrare

Contactaţi-ne!

Echipa Wilhelm așteaptă cu nerăbdare întrebarea dumneavoastră. Cel mai bine este să ne contactați acum.

Wilhelm T & P GmbH
Wasagasse 19/5
A - 1090 Viena

Telefon: +43 1 5876731
E-mail: office(at)wilhelm-tp.com