Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Știri

Știri din lumea textilă și a materialelor plastice.

ITMA 2023

ITMA (Expoziția Internațională de Mașini și Tehnologii Textile) este una dintre cele mai mari târguri din lume pentru mașini și tehnologii textile. La târg sunt prezentate cele mai noi dezvoltări și inovații în domeniile de mașini textile, producție textilă, prelucrare textilă, finisare textilă, testare textilă și ambalare textilă.

Proiectele discutate la ITMA includ de obicei noi tehnologii și produse care ar putea revoluționa industria textilă și îmbunătăți eficiența și calitatea producției. Un accent important este pus pe durabilitate și compatibilitatea cu mediul înconjurător, deoarece industria textilă este una dintre cele mai consumatoare de resurse din lume.

ITMA oferă, de asemenea, o platformă pentru schimbul de idei între producători, furnizori, parteneri de distribuție, clienți finali și reprezentanți. Reprezentanții joacă un rol important la ITMA, deoarece acționează ca intermediari între producători și potențiali clienți. Reprezentanții pot informa potențialii clienți cu privire la cele mai noi produse și tehnologii, pot răspunde la întrebări și pot construi relații între producători și clienți.

ITMA oferă, astfel, o oportunitate importantă pentru companii să-și prezinte produsele și tehnologiile, să-și atragă clienți noi și să-și întărească relațiile existente. Este un eveniment important pentru industria textilă, deoarece oferă o perspectivă asupra viitorului industriei și încurajează inovația.

Toate întrebările dumneavoastră vor primi un răspuns.

Apreciem sprijinul personal și securitatea datelor dumneavoastră. Prin urmare, mesajele dumneavoastră vor fi transmise numai prin conexiuni securizate și vor fi tratate în mod confidențial.

Telefon: +43 1 5876731
E-Mail: office(at)wilhelm-tp.com
LinkedIn: Wilhelm T & P GmbH