Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

ÁFA-szám ATU 77300403
Cégjegyzékszám: FN 564956 v
Cégbíróság: Handelsgericht Wien
Székhely: Bécs
Vállalkozás típusa: kereskedelmi ügynök
Kereskedelmi kamarai szervezetek tagsága:: A Bécsi Kereskedelmi Kamara tagja.
Ügyvezető igazgató: Ing. Markus Hummer

A saját tartalomra vonatkozó felelősség korlátozása

A weboldalunkon található összes tartalom gondossággal és legjobb tudásunk szerint készült. Azonban nem vállalunk garanciát az összes oldal aktuálisságára, teljességére és helyességére. §7. bek. A Telemédiatörvény (TMG) 1. §-a értelmében szolgáltatóként felelősséget vállalunk ezeken az oldalakon megjelenő saját tartalmainkért, az általános jogszabályoknak megfelelően; azonban a TMG 8–10. §-ai szerint nem vagyunk kötelesek ellenőrizni a továbbított vagy tárolt, harmadik féltől származó információkat. A tartalom azonnali eltávolítása a konkrét jogsértésről való tudomásszerzés időpontjától következik be, és nem vállalunk felelősséget az ismeret megszerzésének időpontja előtt.

A külső hivatkozások felelősségének korlátozása

Weboldalunk úgynevezett „külső hivatkozásokat” (harmadik felek webhelyeire mutató hivatkozásokat) tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk, ezért nem vállalunk felelősséget. A hivatkozott weboldal információszolgáltatója felelős ezen információk tartalmáért és helyességéért. A link létrehozásakor nem volt tudomásunk semmilyen jogsértésről. Ha jogsértésről szerezünk tudomást, azonnal eltávolítjuk a vonatkozó linket.

Szerzői jog

Az ezen a weboldalon közzétett tartalomra és művekre az osztrák szerzői jogi törvények vonatkoznak. Bármilyen másoláshoz, feldolgozáshoz, terjesztéshez és a szerzői jogi korlátokon kívüli felhasználáshoz a megfelelő kibocsátó vagy szerző előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.


Fényképek hitelei
Képforrások és szerzői jogi megjegyzések:

Különféle beszállítók

A Wilhelm T & P GmbH tevékenységét kizárólag az alábbi dokumentumok alapján fejleszti: