Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Hírek

Hírek a textil- és műanyag világából.

Coperion bemutatóautó

? Nagyszerű hírek! Becsült kollégáink a Wilhelm Budapesttől nemrég részt vettek a Coperion Weingarten Show Van eseményen. A Coperion lenyűgöző túrát tett Magyarországon, és hat különböző típusú cellarotort és váltót mutatott be a show autókban, amelyek lenyűgöző funkciókat demonstráltak. A résztvevők lehetőséget kaptak kérdések feltevésére és értékes időt tölthettek a kollégákkal. Ez kiváló alkalom volt a legújabb fejlesztések megosztására és a szakértői tudásból való profitálásra. Nagyon örülünk ennek a sikeres eseménynek és izgatottak vagyunk a jövőbeli együttműködések miatt.???

Dilo MicroPunch green needling technology for lightweights

ITMA 2023

Az ITMA (Nemzetközi Textilgépipari Kiállítás) a világ egyik legnagyobb textilgép- és technológiai vására. A kiállításon a textilgépek, textilgyártás, textilfeldolgozás, textilfinomítás, textilvizsgálat és textilcsomagolás legújabb fejlesztései és innovációi kerülnek bemutatásra.

Az ITMA-n megbeszélt projektek általában azokat az új technológiákat és termékeket tartalmazzák, amelyek forradalmasítják a textilipart, és javítják a termelés hatékonyságát és minőségét. Fontos hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra és az környezetvédelmi kérdésekre is, mivel a textilipar az egyik legenergiaigényesebb iparág a világon.

Az ITMA lehetőséget biztosít a gyártók, beszállítók, értékesítési partnerek, végfelhasználók és képviseletek közötti kommunikációra. A képviseletek fontos szerepet játszanak az ITMA-n, mivel közvetítőként szerepelnek a gyártók és a potenciális vásárlók között. A képviselők tájékoztathatják a potenciális vásárlókat az új termékekről és technológiákról, válaszolhatnak a kérdésekre és kiépíthetik a kapcsolatokat a gyártók és a vásárlók között.

Az ITMA így fontos lehetőséget kínál az iparág vállalatainak, hogy bemutassák termékeiket és technológiáikat, új vásárlókat szerezzenek és megerősítsék meglévő kapcsolataikat. Ez egy jelentős esemény a textilipar számára, mivel betekintést nyújt a jövőbeli irányzatokba és támogatja az innovációkat.

Kérdései biztosan eljutnak hozzánk.

Fontosnak tartjuk a személyes támogatást és az Ön adatainak biztonságát. Üzeneteit ezért csak biztonságos kapcsolatokon keresztül továbbítjuk, és bizalmasan kezeljük.

Telefon: +43 1 5876731
E-Mail: office(at)wilhelm-tp.com
LinkedIn: Wilhelm T & P GmbH