Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Bulgária

 

Bild Name
BritAs Logo

BritAs

Világelső az innovatív műanyagszűrési megoldások terén. A BritAS szűrőrendszerek biztosítják, hogy a nagymennyiségű szennyeződés gazdaságosan és hatékonyan kiszűrhető legyen a műanyagolvadékból.

Coperion Logo

Coperion

Világszerte piac- és technológiai vezető a kompaundáló rendszerek, alapanyagmozgató rendszerek és alkatrészek terén; egyedi és kulcsrakész megoldások a műanyag-feldolgozás, a vegyipar és az élelmiszeripar számára.

Coperion K-Tron Logo

Coperion K-Tron

Globális vezető a gravimetrikus adagolók és a száraz alapanyagok pneumatikus szállítóinak piacán, és egyforrású beszállító az adagolás, pneumatikus szállító- és rendszermérnöki megoldások terén.

FAS Logo

FAS

A műanyag fóliát tekercses zacskókká átalakító gépek világszerte megtalálható gyártója: hullámtetős zacskók, pólótáskák, szalagos zacskók, Starfold zacskók, cseppszövet, szemeteszsákok, tekercselő egységek az ipar számára.

Herbold Meckesheim 4c ohne Rotor new2023

Herbold

A műanyag és műanyaghulladék újrahasznosítás specialistája méretcsökkentő technológiával. Gépeket és teljes rendszereket gyárt és szállít az összes lágy- és közepes keménységű anyag feldolgozásához.

Herzog Logo

Herzog

Technológia- és piacvezető a fonó- és tekercselőgépek gyártásában: csomagolófonógépek, kötélfonógépek, huzalfonógépek és egyéb speciális gépek.

KFG Group Logo

KFG

A cég tervezésre, mérnöki tevékenységekre és tanácsadásra specializálódott, egyedi és kulcsrakész megoldásokat kínál az élelmiszer-, gyógyszer-, vegyipar és automatizálástechnika szegmenseiben.

Mixaco Logo

Mixaco

Világpiacvezető a keverési technológia különböző területein, ipari keverőket gyárt a műanyag-, festék-, vegy-, építőanyag- és élelmiszeripar számára.

NGR Logo

NGR

A NEXT GENERATION GROUP tagjaként az NGR technológiáival és ötleteivel támogatja a műanyagipart, és ezzel alapvetően hozzájárul a fenntartható műanyagfeldolgozáshoz.

Reifenhäuser Logo

Reifenhäuser Group

A Reifenhäuser Csoport együtt alkotja a világ legnagyobb műanyag-extrudálási technológiai kompetencia hálózatát.

Rieter Logo

Rieter

A világ egyetlen szállítója a természetes és szintetikus szálakból készült fonalak előállításának minden alkalmazáshoz.

Rossi Logo

Rossi

Hálók, dróthálók és elektromosan hegesztett hálók gyártója különböző ágazatokban, mint például: ipari szűrők, olaj és gáz, autóipar, védőeszközök, háztartási cikkek, hardverek.

Weber Logo

Weber

Extrudáló üzemek magas színvonalú fejlesztése és építése, különösen profilokhoz és csövekhez: meghajtók, különösen nagynyomatékok átviteléhez, csigák és hengerek gyártása.

Pierret Logo

Pierret

Guillotine vágógépek és azon gyártósorok automatikus betöltésére szolgáló gépek specialistája, főként a textil- és műanyag újrahasznosítási ágazatokban, de speciális alkalmazásokra is.

ágazat