Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

A Wilhelm T&P a megfelelő kapcsolattartó tanácsellátásért a műanyagipari üzemekkel kapcsolatban. Évtizedek óta dolgozunk együtt a vezető nemzetközi gépgyártókkal. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőséget és megbízható szolgáltatást tudjuk garantálni. 2016 óta képviseljük nagy sikerrel a BritAs céget.

 

BritAS két területen fejleszt és épít ki berendezéseket: az első a műanyaghulladék szűrésére szolgáló rendszerek, a második pedig a műanyagtermékek minőségellenőrzésére szolgáló gépek gyártása. Az utóbbiak folyamatos mérésekkel biztosítják a rPellets magas minőségét a termelés során. A BritAS szűrőrendszerei lehetővé teszik a magas szennyeződési szintek hatékony és gazdaságos eltávolítását a műanyagolvasztásból. Ehhez automatikus szalag-olvadék-szűrőket alkalmaznak egy különleges technológiai koncepcióval.

ABMF Automatikus szalagolvasztó szűrő

 

 

 

Magas minőségű újrahasznosított granulátum alacsony üzemeltetési költségekkel és teljes automatizálással - ezt kínálja az Automatikus szalagtavi szűrő. A BritAS szűrő hatékonyan és eredményesen eltávolítja a szennyeződéseket a műanyag hulladékokból, mivel minden szűrőcserénél automatikusan friss szitanyomást helyeznek be. Ennek eredményeként a granulátum minősége állandóan magas marad, és a szennyeződések minimális olvadékveszteséggel távolíthatók el a gépből. Az előtéttöltő extruder folyamatosan működik, egy köztes puffert használva a műanyag olvadéknak.

CMF Folyamatos csavaros képernyőváltó

 

 

 

A CMF folyamatos csavarszűrő-cserélők ideálisak az ipari és termelési hulladékok szűréséhez, különösen a nagy szennyezettségi szintű és gyakori szűrőcserék igénye esetén.

Ezeknek az igényeknek a megfelelés érdekében a folyamatosan működő szűrőcserélő visszamosóval (CMF-BF) van használva, amely két visszamosó csavarral van felszerelve egy előtétmodulban.

A szűrőcserénél először az egyik visszamosó csavart helyezik vissza a visszamosó helyzetbe, ami megszakítja a megfelelő szűrő olvadéka áramlását. A már megtisztított anyagból egy kis olvadt áramlás visszairányítódik a szűrőn keresztül, majd kifelé vezetik. Ezután ez a folyamat automatikusan megismétlődik a második szűrőre is.

BritAs Maschine
BritAs Maschine
BritAs Maschine
Britas Maschine
Britas Maschine