Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

A Wilhelm T&P a megfelelő kapcsolattartó tanácsellátásért a műanyagipari üzemekkel kapcsolatban. Évtizedek óta dolgozunk együtt a vezető nemzetközi gépgyártókkal. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőséget és megbízható szolgáltatást tudjuk garantálni. Több mint két évtizede képviseljük nagy sikerrel a Coperion céget.

A Coperion a kompaundálás és az extrudálás, az adagolás- és a méréstechnológia, az alapanyagok kezelése és a kapcsolódó szolgáltatások globális vezető vállalata. A felhasználók profitálnak az optimálisan hálózatba kapcsolt polimer és stratégiai piacok / utópiaci értékesítési és szerviz részlegekből, amelyek tökéletes támogatást nyújtanak számukra az ideális rendszerek tervezésében és megvalósításában. A folyamatmérnökökből, vegyészekből és élelmiszeripari mérnökökből álló szakértői csapatok egyedi folyamatkoncepciókon dolgoznak a kulcsrakész, méretre szabott megoldásokhoz.

ZSK Mc18 duplacsigás extruder

A Coperion ZSK Mc18 nagy teljesítményű duplacsigás extrudere számtalan műszaki vívmányával nyűgöz le, amelyek egymással tökéletesen összehangoltak. Ideális kompaundáló, magába foglalja a maximális rugalmasságot, a megbízhatóságot és a gazdaságosságot a legmagasabb minőségi és kapacitási követelmények mellett. Az extruder forgatónyomatéka 18 Nm/cm3, így maximális teljesítményt tesz lehetővé. A nagy nyomatékigényű termékek feldolgozásához is kiváló. Lenyűgözően intenzív homogenizálási és kigázosító teljesítménye van, valamint gyengéden kezeli az anyagokat. Biztonságos növekedést tesz lehetővé a teljes Mc18 sorozat. Az összes folyamatrész a ZSK típusok esetén moduláris rendszeren alapul. Ennek a moduláris elvnek az előnye a maximális rugalmasság a kompaundálás és az extrudálás során
Rendkívül energiatakarékos, megbízható, és a ZSK Mc18 típusok számtalan felhasználási lehetőséget nyújtanak.  

STS Mc11 duplacsigás extruder

 

Az STS Mc11 sorozat számos alkalmazási területen megfelelő a műanyag feldolgozására. Magas termelékenységet kínál vonzó ár és teljesítményi arányok mellett. Az STS Mc11 fajlagos nyomatéka 11,3 Nm/cm3. A tervezés, valamint a teljes folyamat és a minőségi Coperion know-how beáramlott ebbe az extruder-sorozatba is. Az STS Mc11-et a kínai Nanjingban gyártják a CE irányelvekkel megegyezően.
Az STS Mc11 extruderrel a Coperion nagyteljesítményű kompaundáló rendszert kínál alacsony beruházási költségekkel, amely biztosítja a befektetés gyors megtérülését. A folyamatrészek moduláris felépítése maximális rugalmasságot tesz lehetővé

 Coperion ZSK70Mc Extruder
 Coperion STS35Mc11 extruder
Coperion STS35Mc11 extruder
Coperion ZSK45Mc Extruder
Coperion ZSK58 World-proven Extruder
Coperion ZRD Rotary Valve
Coperion STS 96 Mc11 Extruder
Coperion WYK diverter valve
Coperion ZRD320 Rotary Valve
Coperion ZXD Rotary Valve