Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

A textilipari berendezések tanácsadásában a Wilhelm T & P a megfelelő kapcsolattartó. Évtizedek óta dolgozunk vezető nemzetközi textil- és műanyagipari gépgyártókkal együtt. Így garantálhatjuk ügyfeleinknek a legjobb minőséget és megbízható szolgáltatást. A Rieter céget 1997 óta nagyon sikeresen képviseljük.

Rieter egy Winterthurban (Svájc) székhellyel rendelkező vállalat, amely világszerte vezető rendszereket kínál a szálak előállításához szálas rostokból a fonógyárakban. A cég gépeket, rendszereket és alkatrészeket fejleszt és gyárt természetes és szintetikus szálak hatékony feldolgozásához, valamint azok keverékeinek előállításához. A Rieter fonástechnológiája vezető szerepet játszik és hatékony erőforrás-felhasználásával hozzájárul a textil értéklánc fenntarthatóságához. A cég több mint 225 éve aktív, 18 termelő egységgel rendelkezik tíz országban, és világszerte kb. 5 590 embert foglalkoztat, közülük körülbelül 16,4% Svájcban dolgozik. A Rieter jól pozicionálja magát a globális versenyben, globális értékesítési és szolgáltató szervezettel, valamint erős jelenléttel Kínában és Indiában, mint a piacvezető.

 

A Rieter személyre szabott termékeket és rendszereket kínál, amelyek minden egyes ügyfél egyedi igényeire szabottak. A vállalat rendelkezik egyedülálló termékpalettával, amely széles választékot kínál minden ügyfél számára.

 

 

Rendszerek

Rieter egyedülálló termékskálával rendelkezik, valamint testre szabott fonórendszerrel, amelyek megfelelnek minden egyes ügyfél egyéni igényeinek, mint a rövid szálú szálak fonására szolgáló berendezések vezető szolgáltatója. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően a fonóüzemek a teljes élettartam alatt elérhetik a legmagasabb hatékonyságot és versenyképességet. Emellett a Rieter vezető szerepet tölt be a precíziós orsó gépek területén is.

 

 

Összetevők

Az Accotex, Bräcker, Graf, Novibra, Suessen és Temco szakértői a rövid- és hosszú szálú fonógyárak, a filamentszál-feldolgozás és a nonwoven iparágak kulcsfontosságú komponenseinek gyártásában. Ezek a világvezető márkák megbecsült technológiai ismeretekkel, magas precizitással és kiváló tanácsadással rendelkeznek.

Digitalizálása

Az ESSENTIAL a Rieter digitális fonószettje, amely tényeken alapuló optimalizálási javaslatokat, KPI-kat és kockázati előrejelzéseket kínál a leállásokkal kapcsolatban. Ez a hatékony eszköz átfogó és átlátható digitális elemzéseket kínál, amelyek segítik a vezetést a döntéshozatalban. Az ESSENTIAL a digitális értékteremtés teljes körét kínálja Önnek a fonóüzemében.

 

 

Értékesítés után

A Rieter támogatja ügyfeleit a gépeik teljes élettartama alatt az eredeti alkatrészek és a modernizációs megoldások biztosításával. A magas minőségű és innovatív alkatrészek alkalmazásával a Rieter garantálja a meglévő fonógépek eredeti teljesítményét vagy akár javítja azt is.