Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Specializarea noastră pe piața de mașini textile din Europa de Est a început în 1962. Wilhelm T & P este compania potrivită pentru consultanță cu privire la instalațiile din industria textilă. Colaborăm de mai multe decenii cu producători internaționali de mașini de top din industria textilă și a maselor plastice. Garantăm astfel clienților noștri cea mai bună calitate și servicii de încredere. Reprezentăm compania Jakob Müller cu mare succes de mai bine de cinci decade.

 

Datorită dezvoltărilor inovatoare constante, Jakob Müller AG s-a transformat dintr-o mică companie elvețiană într-o companie globală. Jakob Müller dezvoltă produsele cu putere inovatoare ridicată și folosind cea mai recentă tehnologie în conformitate cu nevoile clienților. Componentele și modulele care determină performanța mașinilor sunt dezvoltate și produse in-house (dacă se justifică din punct de vedere economic) sau, exclusiv, de un partener de încredere. În toate activitățile sale, Jakob Müller acordă atenție proceselor ecologice și utilizării economice a resurselor.

Aplicații automobilistice

Libertate de design, confort, siguranță, personalizare - și toate acestea cu mai multă ușurință... În calitate de lider tehnologic, răspundem megatendințelor din industria automobilistică - cu soluții inovatoare pentru viitor.

 

Medicină

Omul și corpul său: un duo care merită ca medicina și tehnologia să facă tot posibilul. Produsele extrem de individualizate creează optimizare, dar și calitate a vieții. Îmbinăm artele vindecătoare cu tehnologia de vârf.

 

Modă

Textile inteligente și portabile. În același timp, ele devin mai durabile. Gândesc împreună cu omul. Detaliile sunt ambasadori de marcă în miniatură. În timp ce siguranța și protecția eclipsează hainele de lucru. Noi țesem viitorul.

Textile casnice

„Sustenabilitate” – „Ecologie” – „Confort” sunt marile tendințe pentru textilele casnice. Poveștile care trebuie spuse despre acestea au nevoie de inovație. Avem know-how-ul și voința de a ne dezvolta împreună.

Industrie

Siguranță, eficiență și durabilitate. Industria 4.0, digitalizarea și crearea de valoare prin automatizare, acestea sunt provocările actuale și ale industriei textile de tip strâmt. Noi le reunim.