Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

A Wilhelm T&P a megfelelő kapcsolattartó tanácsellátásért a műanyagipari üzemekkel kapcsolatban. Évtizedek óta dolgozunk együtt a vezető nemzetközi gépgyártókkal. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőséget és megbízható szolgáltatást tudjuk garantálni. Több mint öt évtizede képviseljük nagy sikerrel a Jakob Müller céget.

A Jakob Müller AG folyamatosan úttörő fejlesztésekkel globális vállalattá nőtte ki magát egy kis svájci cégből. A Jakob Müller termékeket nagy innovációs erővel és a legújabb technológiával fejlesztik a meglévő vagy jövőbeni vásárlói igényeknek megfelelően. A gépeken található teljesítménymeghatározó alkatrészeket, szerelvényeket házon belül fejlesztik és gyártják (ahol ez gazdaságos), vagy kizárólagos, megbízható partnerrel. Minden tevékenységnél figyelmet fordítanak a környezetbarát folyamatokra és a takarékos erőforrás-felhasználásra.

Autóipar

A tervezés szabadsága, kényelem, biztonság, testre szabottság – és mindez még könnyebben...
Technológiavezetőként az autóipar megatrendjeire reagálnak – a jövő innovatív megoldásaival.

Gyógyászat

Az ember és a teste: egy duó, amely megérdemli, hogy az orvostudomány és a technológia a legjobbat teremtse meg.
A nagymértékben személyre szabott termékek optimalizálnak, de életminőségjavulást is eredményeznek. Egyesítik a gyógyító művészetet a csúcstechnológiával.

 

Divat

A textíliák valóban hordhatóvá válnak, ugyanakkor fenntarthatóbbá is.
Együtt gondolkodnak. A részletek a nagy márkák nagykövetei kis léptékben.
A biztonság és a védelem jellemzi munkaruházataikat. Segítenek a jövőt szőni.

Lakásdekoráció

"Fenntarthatóság" - "Környezetbarát" - "Kényelem" a lakástextilek nagy trendjei.
A történeteknek, amikről a fentiek mesélnek, innovációigényesek. Megvan a szükséges tudás és az akarat, hogy együtt fejlődjünk.

Ipar

Biztonság, hatékonyság és fenntarthatóság. Ipar 4.0, digitalizálás és értékteremtés automatizálással, ezek a korunk és a keskeny textilipar kihívásai. Megoldjuk.